Головна » 2013 » Квітень » 6 » Встановлення Windows 7, XP "під ключ" на комп'ютер або ноутбук
16:27
Встановлення Windows 7, XP "під ключ" на комп'ютер або ноутбук

Якщо Ваш комп'ютер став довільно перезавантажуватися, повільніше працювати, масово почали вискакувати попередження про виявлення вірусів, або нічого не завантажується після включення, то з великою ймовірністю можна сказати, що Windows своє віджив, і встановлення Windows є оптимальним рішенням.
Природно можна очищати комп'ютер від непотрібних записів, вірусів и.т.д, але врешті-решт все одно наступає момент, коли зробити перевстановлення Windows буде набагато простіше, дешевше і ефективніше, ніж його відновлення.

Про зручності тарифа на встановлення Windows в Чернівцях "Все включено!"

Така робота є складною роботою, від правильності виконання якої залежить подалі стабільність роботи комп'ютера. Тому її краще довірити професіоналам.
Ми раді Вам повідомити, що у зв'язку з плутаниною тарифів на ринку комп'ютерних послуг, нами був розроблений пакетний тариф "Все включено!". У його вартість (150 грн.) входить установка Windows на дому, налаштування інтернету, драйверів, принтера, сканера, встановлення антивіруса, Office, програм для інтернету, відео, аудіо, запису дисків, а також 5-ти програм на Ваш вибір! Вам не потрібно буде доплачувати за ці послуги ще.
На відміну від безлічі подібних організацій, у нас, ціна на встановлення Windows з усім необхідним фіксована - 150 гривень!
Все просто і прозоро!



Встановлення Windows

Первісне встановлення Windows на чистий комп'ютер та відновлення операційної системи повинна бути проведена професіоналом, тому що непідготовлений користувач може зіткнутися з рядом труднощів. Наш комп'ютерний майстер допоможе вам провести встановлення та налаштування Windows, налаштувати BIOS, провести форматування жорсткого диска, розбити його на розділи і оптимізувати вашу операційну систему на максимальну надійність і продуктивність.

Встановлення Windows включає в себе наступні кроки:

* Налаштування BIOS материнської плати;
* Форматування жорсткого диска;
* Розбивка жорсткого диска на розділи;
* Встановлення операційної системи;
* Налаштування початкових параметрів.

Налаштування Windows

Налаштування Windows дозволяє отримати від вашої операційної системи підвищену продуктивність і стабільність. Вона включає в себе наступні компоненти:

* Налаштування служб Windows;
* оптимізація автозавантаження;
* оптимізація файлу підкачки;
* Налаштування папок тимчасових файлів;
* Налаштування облікових записів користувачів;
* Налаштування інших можливостей системи за бажанням замовника.

Комп’ютерна допомога у Івано-Франківську. Тел. 095-83-24-823


Переглядів: 494 | Додав: itifua | Рейтинг: 0.0/0